..

Hahaha, du är så ful Matte vet du det!? :D

----------------------------------------------------------------------------------------------



JAG LÄNGTAR RÖVEN AV MIG,
GE MIG DEN 24 APRIL!

cuuuutiepiiiieeee

                 

VI ÄR SÅ SJUKT SÖTA!


don't wait, the chance will pass u by!

Igår gjorde jag nada, idag har jag gjort nada.. och kommer förmodligen inte göra nått annat heller! Det börjar kännas som om mitt lov är jäävligt segt at the moment. Måste få lite fart på det hela..

Dagens mest sönderspelade låtar är Skin och Polisen slår med Cricket. Måste säga att jag heldiggar hans röst.

Juuuustja, satt och kollade gamla bilder igår, och hittade en SÅ SJUKT söt bild på Annika, men fick inte lägga upp den så ni får tyvärr inte se den.. *depp, depp*

Dags mest saknade person är helt klart Gabriel Ehrler, jag har inte träffat honom sen förra onsdagen! (:O säger jag bara!) Ska se till och få träffa honom snart.

Cyyyaaa so long / B


Bara för att jag va så snyggt sminkad just där,
tack vare.. Annika I belive.

BAJJAMAJJA!

SJUK SOM EN GAMLING UTAN RULLATOR! jävligt illa..

Sen saknar jag min Annika väldans mycket.. Saknar alla brudar egentligen, men känner ett stort behov efter Annika nu asså!

JAG HAR LOCK OCH HÖR NADA!

Sammanfattning: BAJJAMAJJA!


Biatch, I'm home!

Tillbaka till staden med glöd, allas vårat Tyresö! (riiiight!!!)
Efter att ha varit lite amish nu över helgen känns det jäkligt bra och vara hemma igen. Men som pricket över i:et så har jag blivit förkyld och mår iiiinte lika bra som jag borde. Men men, inget och deppa över, det är bara och bita i det sura äpplet, le och spela glad! *kaching*

Måste bara säga att jag saknat mina små kvalster medans jag varit i ödestaden, så ska se till och tillbringa lite tid med dem nu resten av lovet.

Jag, tillskillnad ifrån Annika har 0 koll på vilka som har namnsdag idag, men grattis föfan! Men en sak som jag har koll på, är att jag har fått MONEY idag! Så ska se till och slösa bort dom lite fint nu i veckan.. :)

Min man rakade av sig skägget igår och klippte av lite toppar på håret, jag gillar det.. man ser mer av hans vackra ögon nu, och dom säger man ju inte nej till! *mjaaaau* Här får ni en bild:




/Big R


back on track

Ni överlever utan oss i några dagar, men nu fick det bara nog. I'm back, we're back and you know u loove it!

Imorron drar jag, R, till Blekinge för och träffa släkten. Medans jag är borta och lodar får A ta över. Sedan när jag kommer tillbaka hem så blir det fart och fläkt, då ni mina underbara vänner ska vi ha det skoj! Sen vill jag välkomna Seppish tillbaka till Stockholm, vi lär väl ses under lovet hoppas jag!

Sen, mina små plommonplockare, så ska jag och Anni träffa Gabbz och Limpan.. För första gången in our LIIFES! eller iaf för min del. Anni gick på dagis tillsammans med Gabbz men har liksom inte träffat honom sen dess, så det lär ju bli nått nytt! Ser fram emot det iaf ;D

Nu ska jag pilla mig i naveln och leta efter hårstrån i taket, cyaaaa'll!
/Bex

image14

ÄRE VI I SOMMAR KANSKE!?

Vi tog ett break.

Saker och ting har förändrats, och livet är inte detsamma som det var när vi startade bloggen. Men vafan, man ska inte klaga! Ska försöka skriva nått litet varje dag, bara nått litet liksom, eller kanske bara en bild?


HAHA, jag diggar den där stenhårt!

/ PEKKALAINEN!

RSS 2.0